![]() |
|
![]() |
|
PŘÍJEM - VÝDEJ zakázek |
|
ZNALECKÉ POSUDKY | |
Odkazy pro myslivce | |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Naše spřátelené weby | |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Vítáme Vás na stránkách preparátorského ateliéru Prepárius | |
Základní informace: Naše preparátorská dílna je založena na principu vždy dosáhnout, co nejvyšší možné kvality námi zhotovených výrobků. Abychom toto mohli dosáhnout věnujte prosím pár minut pozornému přečtení těchto informací. Budoucí preparáty je dobré nechat po smrti zvolna vychladnout, nejlépe vyvěšené ve volném prostoru. Po provedeni malého vývrhu se zvěř nechá alespoň 2 hodiny vychladnout a stáhne se deka dle nákresu postupu. Pouze u divočáka se hlavni řez nevede po páteři, ale vespod od dolní čelisti k hrudní kosti, případně lze divočáka stáhnout do " pytle ". Ten kdo chce pouze vyčinit deku (kůži) vede hlavní řezy takto - náhled. Po staženi je nutné vysolení deky - náhled. U divočáka se sul musí vsypat i do světel, slechu a větrníku. Poté je možné srolovat deku ( jako spacák ) a nechat zamrazit. Vhodnější je ale přivést buď trofejovou hlavu nebo kůži co nejdříve do naší dílny. Doporučujeme použít otevřenou přepravku. Pokud to není možné je potřeba budoucí preparát nebo kůži zamrazit. Potom se rozhodnete co dál, zmrazený kus je možno dovést kdykoliv bude čas nebo odeslat poštou (obchodním balíkem) doručuje se do 24h nejlépe začátkem týdne. V případě přepravy poštou je potřeba telefonicky nás upozornit, kdy balík posíláte, abychom zajistili jeho včasné vyzvednutí a řádné ošetřeni před vlastní preparaci. Na Vaše přáni provedeme u celých preparátů, ať savců, ptáků nebo ryb naaranžování prostředí,
v němž druh žije. |
|
Upozorněni: nikdy budoucí preparát nebalte do igelitu na zabalení jsou vhodné noviny, obyčejný papír nebo mikroten |
|
POZOR !!!! | |
Nejčastější chyby prováděné lovci od ulovení do odvozu k preparaci:
|
Preparace trofejí, preparace afrických zvířat, Kontakt: 723 665 702, preparius@seznam.cz, Michal Fišer